Το Μεσογειακό Κέντρο Αποκατάστασης στο Λουτράκι αποτελεί ένα από τα πλέον σύγχρονα Κέντρα Αποκατάστασης της Ευρώπης. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, σε ιδιόκτητο οικόπεδο 40.000 m2 καλυμμένο από πανέμορφο φυσικό περιβάλλον με θέα τον Κορινθιακό Κόλπο και τα Γεράνεια Όρη. Αποτελεί μια μονάδα παροχής υγείας που θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στον κλάδο της υγείας – αποκατάστασης και αποτελεί παγκόσμιο πόλο έλξης ατόμων που χρήζουν περίθαλψης και αποθεραπείας.

Το Κέντρο διαθέτει επιστημονικό προσωπικό υψηλής κατάρτισης σε όλους τους τομείς της αποκατάστασης και της αποθεραπείας. Το σύγχρονο, οικείο και υγιές περιβάλλον, σε συνδυασμό με ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, δύναται να καλύψει τις ιδιαίτερες ανάγκες των ασθενών τόσο της κλειστής όσο και της ανοιχτής νοσηλείας.

Ένας από τους στόχους του Κέντρου, πέρα από την κάλυψη των περιφερειακών αναγκών,  είναι η ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού. Σε συνδυασμό με την ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία του Λουτρακίου, το Μεσογειακό Κέντρο Αποκατάστασης αποτελεί ένα ελκυστικό προορισμό για τους ασθενείς αλλά και για τους συνοδούς τους.

Η plakakia.eu πριν ένα περίπου χρόνο ανέλαβε εξ’ολοκλήρου την δημιουργία του ξενώνα μέσα στο χώρο του Κέντρου Αποκατάστασης προκειμένου να μπορούν οι συγγενείς να επισκέπτονται τους δικούς τους ανθρώπους που νοσηλεύονται αλλά και  για άτομα που θέλουν να ξεφύγουν από την καθημερινότητα, να αποδράσουν σε έναν από τους ωραιότερους τόπους της Ελλάδας για υγεία και ευεξία!

O Ξενώνας του Μεσογειακού Κέντρου Αποκατάστασης, είναι ένα ξεχωριστό κτίριο που συμπεριλαμβάνει 10 ξενοδοχειακά δωμάτια με χώρο από 2 έως 3 άτομα. Τα δωμάτια έχουν ιδιωτικό μπάνιο , δικό τους μπαλκόνι, ψυγείο , βραστήρα, WiFi, επίπεδη τηλεόραση, A/C, και θέα. Υπάρχει χώρος parking, ασανσέρ, πλατεία, εκκλησάκι, μονοπάτια και γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

Οι επισκέπτες του Ξενώνα Αποκατάστασης μπορούν να κανονίσουν της δικές τους θεραπείες στα εξωτερικά ιατρεία για όσο διαμένουν και ταυτόχρονα να παραθερίσουν στο Λουτράκι με βόλτες και ξεναγήσεις!